L'equip de la nostra empresa


Agropecuària del Bages SA. es crea l’any 1984 com una empresa especialitzada en la comercialització de productes zoosanitaris i d’alimentació animal, destinat   al sector agro-ramader. Deleshores ençà, Agropecuària del Bages SA. No ha deixat de mostrar una evolució ascendent, que   la ha portat aconseguir una forta implantació en tota la Catalunya Central.

En tot això hi ha contribuït tant una acurada selecció de productes, en la que s’incorporen periòdicament les últimes innovacions tecnològiques, com un equip de professionals altament qualificats, en el que s’hi troben Farmacèutics i Veterinaris capaços d’oferir la formació i l’assessorament necessaris per a tots el seus Clients.

Sempre atents a les necessitats del mercat, els responsables d’Agropecuària del Bages SA, Acaben de finalitzar la remodelació de les seves instal·lacions, ubicades a MANRESA (Barcelona), per a convertir-les en una completa botiga que posa a disposició d’Agricultors i Ramaders de la comarca tot allò que puguin necessitar relacionat amb la salut i la nutrició animal, així com tota mena de complements i accessoris.

Igualment d’acord amb una filosofia d’expansió i diversificació, Agropecuaria del Bages SA, posa en funcionament un nou projecte empresarial, que sota el nom de Faunavet SL, es dedica a la venta de medicaments i accessoris per a Clíniques Veterinàries especialitzades en animals domèstics.

 

Faunavet SL, aprofita l’experiència de vint anys d’Agropecuària del Bages SA, en el sector de la salut i nutrició animal per comercialitzar productes de les principals marques nacionals e internacionals.

 

 

AGROPECUARIA DEL BAGES, S. A. Crta. de Vic Km 2,6 - Poligon Els Dolors - 08240 - Manresa ( Barcelona)
Telèfon 93 874 58 12 - Fax 93 874 55 05 - E-Mail: agrobages@agrobages.com
N.I.F. A-08910184